mijn diensten

ik kijk graag met u mee

mijn diensten

dit is hoe ik je kan helpen

alle diensten

spreken

U vindt in mij een gepassioneerde spreker met verstand van zaken in de mondzorg. Ik ben inzetbaar voor grote en kleine groepen. Zie ook bij trainingen. In het verleden heb ik onder andere de jaarvergadering van de Nederlandse Vereniging in Hong Kong gemodereerd en opgetreden als Master of Ceremonies voor de bijbehorende feestavond.

trainingen

Bij een training die door mij gegeven wordt, moet u denken aan een laagdrempelige manier van instappen voor de deelnemers. Ik mix het gebruik van de wetenschap met praktische voorbeelden en ook met creativiteit. Zo heb ik onlangs een training gegeven voor storemanagers van een winkelketen en daarvoor klantprofielen ontwikkeld zodat de storemanagers zich beter konden inleven.

Ik werk graag met groepen mensen zodat mensen zaken bij elkaar herkennen maar ook 1 op 1 kan ik uitstekend uit de voeten. Voor beide situaties kenmerkt mijn manier van werken zich door goede voorbereiding, praktisch van aard en humor.

voorlichtings projecten

Jong geleerd, is oud gedaan. Of het nu educatieve projecten zijn zoals onderwijsprojecten met docentenles- en leerlingenwerkmateriaal, of (patiënten)voorlichtingsmateriaal in de vorm van folders, posters, of brochures of wetenschappelijke adviezen. Op al deze verschillende terreinen kan ik u van dienst zijn. Ik ontwikkel en organiseer voorlichtingsprojecten voor zowel profit als non-profit organisaties.

In het verleden heb ik het 4-jarig voorlichtingsproject “Kindergebit op de rit” georganiseerd in opdracht van de gemeente Veenendaal. Onlangs heb ik een instructiefilm in opdracht van Procter en Gamble vervaardigd. Er zijn dus verschillende mogelijkheden en samen met u verken ik graag uw omgeving.

organisatie (preventie) in praktijken

Wanneer u in de dagelijkse drukte van het runnen van een praktijk en het uitvoeren van uw rol als clinicus terechtkomt, kan het moeilijk zijn om een ​​stapje terug te doen en het grote geheel eerlijk te beoordelen. Een dental consultant is er om u te helpen en ik kijk graag met u mee.

De mondzorg staat niet stil en in de afgelopen decennia hebben verschillende specialismen zich ontwikkeld. Er is binnen de mondzorg meer mogelijk dan dat we ooit gedacht hadden. Denk maar eens aan implantaten. Echter, de basis voor àlle specialismen is en blijft een gezonde mond. Oftewel, daar is t-ie weer, de gezonde status. De gezonde status bereikt en behoudt de patiënt door begeleiding op het gebied van preventie. Hoe geef je dit vorm te geven in een drukke praktijk? Door mijn analytisch vermogen ben ik in staat om problemen op dit gebied te signaleren maar vooral om oplossingen aan te dragen. Dit resulteert in een gezonde status voor praktijk en patiënt.

De moeilijkste vraag die u zichzelf zou moeten stellen, is de belangrijkste: Is de praktijk die ik vandaag de dag run, de praktijk waar ik de rest van mijn carrière wil uitvoeren? U zult open moeten staan voor verandering en de relatie met de juiste persoon aangaan om het meest uit uw (advies)investering te halen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan  vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

een dental consultant is er om u te helpen

Begeleiding.
89%
Deskundigheid
95%
Resultaatgericht
100%
Projectmanagement
98%
dit is mijn

passie & missie

Preventie is mijn passie en mijn missie is een gezonde mond voor iedereen.

copyright © 2021 Websitebezorgd

Lubach Dental Professional Consultant.